Google Forms, Googlenin diğer uygulamaları olan Google Dokümanlar ve E-Tablolar kadar popüler olmayabilir fakat, kullanıcılarınız dan online formlar aracılığı ile bilgi toplamak için kolay ve hızlı bir yoldur. E-posta ile paylaşarak veya kendi sitenizde yayınlayabileceğiniz gibi, Google Formları, bir kaç tıklama ile WordPress sitenize ekleyebilirsiniz.

Bugün, Google Formları, WordPress sitenize ekleyebilmenize yardımcı olacağını düşündüğümüz bir makale paylaşıyoruz. Basit bir iletişim formu, müşteri talep formu, yada WordPress siteniz için daha karmaşık bir form yaratmak istiyorsanız, bu makalenin sonunda başlamak için ihtiyacınız olan tüm bilgiye sahip olacaksınız.

Nedir bu Google formlar?



Google Formlar, adından da anlaşılacağı üzere, bu devasa arama motorunun, birçok ücretsiz online uygulama ve hizmetinden biridir. Bir Google hesabı ile, sorular sormak, iletişim bilgileri toplamak, quizler sunmak, siparişleri kabul etmek ve kullanıcılar tarafından yüklenen dosyaları almak gibi aklınıza gelebilecek neredeyse her şeyi yapabilmek için responsive formlar oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Formlarınızın sonuçları, kolayca ulaşabilmeniz için, Google Drive hesabınızın bir parçası olarak olarak bulutta saklanır ve ücretsiz olarak formlarınızın sonuçlarını Google Tablolar üzerinde görerek detaylı bir analiz yapma imkanına sahip olursunuz.

Formlarınızı oluştururken bütün bu işlemleri, Google Formlarınızın, sezgisel kullanıma uygun ara yüzü üzerinden geniş bir şablon yelpazesini kullanarak yapabilirsiniz.

Müşterileri istekleri, destek yada ürün talepleri gibi online bilgileri toplamaya ihtiyacınız var ise, Google Formlar son derece esnek ve güçlü bir çözüm olarak dikkate alınabilir. Gelin şimdi hep birlikte, ilk Google Formunuzu oluşturup WordPress web sitenize nasıl ekleyebileceğinizi inceleyelim.

Yorum Bırakın