Alan adınızı başka bir firmada bulunan hosting hizmetine yönlendirmek için, izhost.com üzerinden üye Girişi yaptıktan sonra sırasıyla Alan Adlarım > Dns değişikliği yapılmak istenen domain adının üzerine tıklayarak Detaylı Yönetim > Dns Adresleri > Yeni Dns Ekle> bölümünden hosting firmanızdan almış olduğunuz dns bilgilerini bu bölüm üzerinden güncelleyebilirsiniz.

Alan adınızı başka bir firmada bulunan hosting hizmetine yönlendirmek için, sayfamızın sağ üst köşesindeki üye girişi bölümünden giriş yapınız.

Giriş yaptıktan sonra  Alan Adlarım sekmesine geçiş yapınız. Eğer farklı bir bölümde üye girişi yaptıysanız, sayfanın sağ üst köşesindeki adınıza tıklayarak  Alan Adlarım sekmesine geçiş yapabilirsiniz.

Açılan sayfadan DNS Adresi değiştirmek istediğiniz alan adının üzerine tıklayınız. Birden fazla alan adının DNS adresini değiştirecekseniz başındaki kutucuğu işaretleyerek alttan DNS Yönetimine tıklayınız

Yeni DNS adreslerini kaydetmek için Yeni DNS Adresi Ekle seçeneğini işaretleyerek alt kısma yeni DNS adreslerini yazarak Dns Sunucularını Değiştir Butonuna tıkklıyoruz. Bu işlemlerden sonra DNS adresleriniz değiştirilmiş olacaktır. DNS adreslerinin yönlenmesi 1 ila 4 saat arasında sürebilmektedir.

Yorum Bırakın