Bandwidth (Veri Miktarı, Aktarım Hızı, Trafiği ve Bant Genişliği) hosting hizmetinize ait veri trafiğidir. Bandwidth, web sitenize girişlerde kullanılan toplam indirilme miktarına denir. Örneğin sitenizi 100 kişi ziyaret etmekte ve ana saydaki resim ve kullanılan kodların indirilme oranı 1 MB. Burada 100 kişi için sadece ana sayfanızda 100 Mb Trafik meydana gelecek. Bu ziyaretçileriniz iç sayfalarınızda dolaştığında kullanılan trafik miktarı artacaktır. Örneği sitenize giren 100 kişi ortalama 100 sayfa dolaştığında yapmış olduğunuz trafikte ortalama 100 kat artacaktır.

Sitenizde yoğunluk yok ise saldırı alması, ftp üzerinden dosya alışverişiniz, yazılım hataları da trafik oluşturması olası nedenler arasındadır.

Kullandığınız hostinginize ait bandwidth dolduysa, bir uyarı alırsınız ve hostinginiz ile ilgili herhangi bir hesaba erişemezsiniz.

Hosting hizmetlerimiz içinde sadece giriş seviye hosting paketlerin de trafik limitleme bulunmaktadır, Üst seviye hosting hizmetlerimizde trafik limitsiz dir. Ansızın erişim sorunu yaşamak istemiyorsanız limitsiz paketlerimizden herhangi birini seçmenizi öneririz.

Yorum Bırakın